MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 20. 09. 2023.

Završna konferencija P.G.D.I.-ovog projekta

Ispred "Oaze" na konferenciji je bila Dragana BrnjevaracIspred "Oaze" na konferenciji je bila Dragana BrnjevaracU srijedu, 20.9.2023. godine, održana je završna konferencija projekta "Jačanje kapaciteta OCD-a na području Baranje" kog je provela udruga Projekt građanske demokratske inicijative – P.G.D.I. u partnerstvu s Hrvatskim Crvenim križem Općinskim društvom Crvenog križa Darda. Konferencija se održala u prostorijama PEER centra u Šećerani s početkom u 17 sati.

Uvodnu riječ i prezentaciju imala je voditeljica projekta Mirela Alagić, a o projektu su govorili i Ivan Hodak iz Crvenog križa Darda kao partner te Klaudija Pope Đurin i Ana  Savanović kao zaposlenice na projektu.

Nakon završene konferencije održan je domjenak na terasi PEER centra gdje su bili izloženi radovi nastali u sklopu neposredne lokalne inicijative, kao i radovi nastali u sklopu projekta "Nova lica odbačenih predmeta".

Konferenciji je prisustvovala "Oazina" zaposlenica Dragana Brnjevarac.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok