MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 03. 10. 2022.

Završna konferencija projekta "Razvoj društvenog poduzetništva u Belom Manastiru"

Konferencija se održala u...Konferencija se održala u...Završna konferencija projekta "Razvoj društvenog poduzetništva u Belom Manastiru" održala se u ponedjeljak, 3.10.2022. godine, od 12 sati, u PEER centru u Šećerani. Projekt provodi udruga Projekt građanske demokratske inicijative – P.G.D.I. u partnerstvu s Gradom Belim Manastirom i Baranjskom razvojnom agencijom Grada Belog Manastira.

Uvodne govore imali su gradonačelnik Grada Belog Manastira Tomislav Rob i vršiteljica dužnosti ravnatelja Baranjske razvojne agencije Grada Belog Manastira Bojana Patković.

Nakon toga, izvršna direktorica udruge Projekt građanske demokratske inicijative, ujedno i voditeljica projekta Mirela Alagić, predstavila je rezultate provedbe projekta. Iz projekta ''iznikla'' Praonica rublja i Bowling kuglana postižu pozitivne rezultate. Svoje osvrte dale su voditeljica programa društvenog poduzetništva Nataša Jovanović i voditeljica edukacije Sonja Vuković iz udruge ''Slap'' koja je govorila o provedbi edukacije o društvenom poduzetništvu.

Ispred "Oaze" na konferenciji sudjelovale su Sandra Kušenić i Dragana Brnjevarac.

...PEER centru u Šećerani...PEER centru u ŠećeraniSandra i DraganaSandra i Dragana

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok