MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 22. 09. 2023.

Dječja družionica uz društvene igre

Društvene igre puno su više od same zabaveDruštvene igre puno su više od same zabaveU petak, 22.9.2023. godine, održala se još jedna dječja radionica u "Oazinom" dnevnom boravku, ovoga puta nešto drugačija. Naime, nije se ništa kreativno "stvaralo" – djeca su se družila uz društvene igre.

Prisustvovali su Luka i Mario, a igrali su Popišanka, zajedno s voditeljicom Sandrom. Zatim su se slagale puzzle gdje im se pridružila i zaposlenica Dragana te su zajedničkim snagama sklopili sliku s motivima auta. Luka je predstavio svoju verziju šaha, a za kraj, dečki su se zabavili i malo mozgali uz elektronsku učilicu.

Ovakav tip radionice, kad nisu u kreativnom raspoloženju, djeci je vrlo zanimljiv, a uz zabavu se uvijek ponešto i nauči.

Dječje radionice se održavaju svakog petka od 17 sati, a financira ih Grad Beli Manastir u sklopu projekta "Oaza u 2023."

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok