MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 26. 05. 2022.

Središnja konferencija i službeno otvorenje dvorišta Društvenog centra Darda

'Đola' i partneri'Đola' i partneri(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U četvrtak, 26.5.2022. godine, s početkom u 18 sati, održana je središnja konferencija projekta "Razvoj Društvenog centra i organizacija civilnog društva u Dardi" i službeno otvorenje dvorišta Društvenog centra Darda.

Uvodnu riječ imala je voditeljica projekta Tatjana Topalov koja je predstavila Udrugu za ruralni turizam "Đola" i sam projekt. Nakon toga najavila je partnerske organizacije koje su imale priliku predstaviti se sudionicima. Među prvima su to učinili članovi Hrvatskog kulturnog umjetničkog društva ''Darda'' s dvije pjesme. Ostale partnerske organizacije koje su predstavile svoj rad su Općina Darda, Romski resursni centar, Stolnoteniski klub Darda, Udruga 3D – Djeca Dizajneri Darde i Udruga žena Općine Darda. U sklopu programa organiziran je domjenak.

Ispred "Oaze" na konferenciji i službenom otvorenju sudjelovale su Sandra Kušenić i Dragana Brnjevarac.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok