MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 24. 03. 2023.

Održana završna konferencija projekta "Baranjka pomaže susjedima"

Ispred "Oaze" na konferenciji je bila Vesna NedićIspred "Oaze" na konferenciji je bila Vesna NedićU petak, 24.3.2023. godine, u Domu kulture u Bilju, "Oazina" aktivistica Vesna Nedić bila je na završnoj konferenciji projekta "Baranjka pomaže susjedima" iz programa "Zaželi – program zapošljavanja žena – faza III", koji je financiran iz Europskog socijalnog fonda (85%) i hrvatskog državnog proračuna (15%).

Program je provodilo Udruženje "Baranja" iz Luga, obavezni partneri bili su Hrvatski zavod za zapošljavanje i Hrvatski zavod za socijalni rad, a partneri općine Bilje i Popovac. Ukupna vrijednost projekta iznosila je nešto manje od 1.480.000 kuna, a provodio se od 28.7.2022. do 28.3.2023. godine.

Cilj projekta bio je zaposliti 30 žena iz lokalne zajednice, iz kategorije teško zapošljivih osoba, i to 20 u Općini Bilje i 10 u Općini Popovac, a one su imale zadatak da starijim i nemoćnim osobama s područja tih općina pružaju uslugu pomoći u kući. Rezultati projekta pokazali su da je bila zaposlena 31 žena, koje su obilazile 307 korisnika.

Završnu konferenciju vodio je i o projektu govorio izvršni direktor Udruženja "Baranja" Milorad Nenadović, ujedno i voditelj projekta.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok