MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 31. 01. 2023.

Završna konferencija projekta "Dnevni centar za djecu i mlade"

Ispred 'Oaze' sudjelovala je Dragana BrnjevaracIspred 'Oaze' sudjelovala je Dragana BrnjevaracU utorak, 31.1.2023. godine, održana je završna konferencija projekta "Dnevni centar za djecu i mlade" u Etnološkom centru baranjske baštine. Projekt se provodio tri godine na području Belog Manastira, a nositelj je udruga Projekt građanske demokratske inicijative – P.G.D.I.

Uvodnu riječ sudionicima uputila je voditeljica projekta Mirela Alagić, nakon koje je sveprisutne pozdravio gradonačelnik Belog Manastira Tomislav Rob. Rezultate projekta predstavili su Saša Vučković i Rea Ernst koji su vodili aktivnosti s mladima, Ana Savanović, voditeljica radionica i igraonica s elementima engleskog jezika, Kristina Pletikapić koja je organizirala i provodila sportske aktivnosti i javne kampanje te, na samom kraju, svoju prezentaciju je održala Adriana Bogdan, voditeljica medijskih radionica.

Nakon završetka konferencije uslijedilo je druženje uz domjenak. Ispred "Oaze" na konferenciji je sudjelovala Dragana Brnjevarac.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok