MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 28. 11. 2022.

Sastanak ocjenjivačke komisije za dodjelu Volonterske nagrade

Ocjenjivačka komisija - Dragana, Ana, Tanja, Vesna i SandraOcjenjivačka komisija - Dragana, Ana, Tanja, Vesna i SandraU ponedjeljak, 28.11.2022. godine, održan je sastanak ocjenjivačke komisije za dodjelu "Nagrade volonter/volonterka godine" za 2022. godinu i tri '"Priznanja za volonterski angažman" u 2022. godini na području Baranje. Sastanak je održan u "Oazinim" prostorijama od 14:30 sati.

Ocjenjivačku komisiju činilo je pet članova, četiri člana iz "Oazinog" volonterskog centra i jedan izvan "Oaze". Vrednovan je broj sati volontiranja i učinak koji je tim činom ostvaren. Svi nominirani su na neki način zadovoljili kriterije i sigurno svojim radom i predanošću zaslužili nagrade. Rezultati vrednovanja ocjenjivačke komisije bit će objavljeni na "Oazinoj" web-stranici, a obavijest o vremenu i mjestu dodjele nagrada će se telefonskim putem javiti organizacijama koje su predložile svoje volontere. Komisiju su sačinjavale Sandra Kušenić, Ana Jeličić, Vesna Nedić, Dragana Brnjevarac i Tanja Novak.

Ovaj natječaj jedna je od aktivnosti "Oazinog" programa "Volontiraj i ti" koji financira  Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok