MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 08. 11. 2022.

Oslikavanje svijeća

Oslikane svijećeOslikane svijećeU utorka, 8.11.2022. godine, kao i svih ostalih utoraka ove godine, održana je "Oazina" likovno-kreativna radionica za žene, po programu "Dostojanstveno starenje", financiranom sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Radionica, održana u prisustvu korisnica Jadranke, Jelisavke, Mirjane, Rožike, Anice, Klare, Mare, kao i zaposlenica Dragane i Ane, ovoga puta je za temu imala oslikavanje  svijeća specijalnim bojama.

Korisnice su se odmah dale u akciju, mašta je proradila tako da ni ponuđene šablone nisu bile potrebne, a ipak su nastajali lijepi i unikatni motivi na jednobojnim svijećama koji će, nadamo se, privući pažnju posjetitelja na sajmu za Dan Grada Belog Manastira. Korisnice su se toliko zanijele poslom da je na trenutak zavladao muk i tišina, što je iznenadilo voditeljice koje su navikle na žamor, šale i razne priče.

No, to nije bilo uzalud jer su se na kraju radionice, na radost svih, na polici našli zaista jedinstveni primjerci oslikanih svijeća. Zadovoljne urađenim i dobro raspoložene korisnice su se razišle svojim kućama.

Likovno-kreativne radionice...Likovno-kreativne radionice......održavaju se svakog utorka...održavaju se svakog utorka

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok