MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 04. 11. 2022.

"Dječji kutak zabave kroz učenje"

Dječje radionice...Dječje radionice...Dječja zabavna radionica održala se i ovog petka, 4.11.2022. godine, s početkom u 17 sati. Radionicu, u sklopu projekta "Dječji kutak zabave kroz učenje", financirao je Grad Beli Manastir.

Ovoga puta zadatak je bio dovršiti započeto. Na papirima, koje su voditeljice Sandra i Dragana podijelile djeci, nalazili su se razni nepovezani oblici od kojih su djeca morala napraviti smislen crtež. Od običnih nasumičnih linija, krugova i krivulja nastale su razne stvari, voćke, likovi iz igrica, hrana, životinje, ma svega je tu bilo!

Posebno zanimljiv zadatak je bio kada su trebali dovršiti započet oblik kišobrana koji, na kraju, ne bi trebao izgledati kao kišobran, nego kao neka druga stvar koju oni vide umjesto toga. Neki su u obrisu kišobrana vidjeli pauka, neki slona, neki pak ribu i žirafu, a bilo je i apstrakcija.

...održavaju se svakog petka...održavaju se svakog petka

Sve u svemu, interesantno je bilo vidjeti kako Rebeka, Dario, Nikola, Dorijan, Lea i Tanja razmišljaju u potpuno različitim smjerovima prepunima mašte.

Prije nego što će krenuti svatko svojoj kući, odigralo se par "rundi", svima popularne, "'žmire", te je radionica privedena kraju. 

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok