MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 04. 10. 2022.

Likovno-kreativna radionica

Narukvice da idu uz ogrliceNarukvice da idu uz ogrlicePrvog utorka u listopadu, odnosno 4.10.2022. godine, održana je još jedna "Oazina" likovno-kreativna radionica za žene, po programu "Dostojanstveno starenje", financiranom sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Radionici su, uz zaposlenice Draganu i Anu, prisustvovale pet vjernih korisnica, Anica, Jadranka, Jelisavka, Mirjana i Kristina, koje su, ovoga puta, izrađivale narukvice od bisernih perlica kao dodatak ogrlicama rađenim na protekloj radionici.

Vrijedne korisnice su tako izradile setove koji će dijelom dobiti one same, a dio će ići za humanitarnu prodaju na nadolazećim sajmovima. Iako je nizanje perlica možda sama po sebi dosadna radnja, u dobrom društvu i još boljem raspoloženju može biti zanimljivo.

Stalna likovno-kreativna ekipaStalna likovno-kreativna ekipaNaime, korisnice željne druženja, pune duha, razgovorom o svakodnevici, obvezama, malim tračevima, dosjetkama i šalama, podižu atmosferu radionice koja im tako gotovo za tren proleti. No, i to je dovoljno da im se "napune baterije" i održe ih vedrima do sljedećeg puta.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok