MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 02. 10. 2022.

Izlet na Šećeransko jezero

Izleti se završavaju okrijepom i druženjemIzleti se završavaju okrijepom i druženjem(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

"Oaza" je u nedjeljno poslijepodne, 2.10.2022. godine, svoje članove i korisnike, povodom Međunarodnog dana starijih osoba koji se obilježavao prethodni dan, povela na kratki izlet na Šećeransko jezero koje se nalazi u obližnjem prigradskom naselju.

Okupljanje je, kao i obično, bilo ispred "Oaze" odakle je raspoložena ekipa u sastavu: Mara, Vida, Margita, Klara, Jadranka, Savica, Rožika, Katica, Ljiljana, Ljubo, Sandra, Dragana i Ana krenula, što biciklima što autima, put jezera. Koje ih je dočekalo raskošnim bojama, bogatim krošnjama starih stabala ispod kojih su se smjestili strpljivi pecaroši-ribolovci sa svom svojom opremom očekujući dobar ulov ili bar dobru zabavu.

Vesela ekipa se laganim koracima uputila u obilazak jezera misleći da će u odsjaju ili površini vode ugledati stare znance, obitelj ponosnih labudova, no ovoga puta su izgleda promijenili  stanište i time kod naših šetača izazvali razočarenje.

Nakon lagane šetnje oko jezera, uz zastajkivanje i neizostavno "fotkanje", ekipa se pomalo umorna vratila u sjenicu gdje ih je dočekala mala okrepa u vidu pizze, keksa i vode. Druženje se nastavilo uz razgovor o svemu i svačemu, kao i neizbježnim šalama koje su doprinijele da je vrijeme rastanka brzo stiglo uz dogovor za neki novi izlet u organizaciji "Oaze".

Izlet je organiziran u sklopu programa "Dostojanstveno starenje" koji je financiran sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok