MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 01. 10. 2022.

Poklon-paketići za Međunarodni dan starijih osoba

Međunarodni dan starijih osoba obilježili smo...Međunarodni dan starijih osoba obilježili smo...Mirovna grupa "Oaza" je i ove godine na prikladan način i prema svojim mogućnostima obilježila Međunarodni dan starijih osoba.

Naime, kako smo posebno osjetljivi na naše starije i potrebite sugrađane, uoči 1. listopada, njihovog dana, iz programa "Dostojanstveno starenje", Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, pripremili smo 19 skromnih poklon-paketiće koji su im točno na taj dan, subotu, 1.10.2022. godine, i uručeni.

U pripremi i podjeli paketića, koji su sadržavali keks, čaj, grickalice i bombončiće, sudjelovale su zaposlenice Sandra i Ana, kao i vrijedni volonteri Mara, Margita, Klara, Savica i Ljubo bez kojih se spomenuta akcija ne bi tako uspješno odradila. Svatko od njih je dao djelić svoga vremena da bi "Oazini" bivši korisnici besplatnih toplih obroka makar nakratko osjetili pripadnost i uključenost u ovo naše, nažalost, pomalo nehumano društvo.

...dijeljenjem poklon-paketića...dijeljenjem poklon-paketićaIznenađenje i radost se vidjela pri svakom pojedinačnom susretu s korisnicima koji nisu mogli suspregnuti osmijeh i zadovoljstvo. Za sreću treba zaista malo!

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok