MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 09. 03. 2022.

Pružanje besplatne pravne pomoći (siječanj i veljača 2022.)

Veselinka KastratovićVeselinka KastratovićU siječnju i veljači 2022. godine, srijedom, od 9 sati, pravnica Centra za mir, nenasilje i ljudska prava – Osijek Veselinka Kastratović, u prostorijama "Oaze", primala je stranke kojima je trebala pravna pomoć.

Pružanje besplatne pravne pomoći, za sve građane kojima je potrebna, nastavlja se i dalje, u prostorijama "Oaze", u Društvenom centru na adresi J. Antala 3, svake srijede od 9 do 11 sati.

Ova aktivnost dio je programa "Dostojanstveno starenje" koji "Oaza", u partnerstvu s Centrom za mir, provodi od početka 2021. godine. Program financira Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike. Opširnije o programu možete pročitati ovdje.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok