MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 23. 06. 2021.

Snimanje radijske emisije o programu "Volontiraj i ti"

Vesna Nedić i Stana NemetVesna Nedić i Stana NemetU srijedu, 23. VI. 2021. godine, s početkom u 10:25 sati, novinarka Stana Nemet s belomanastirskog Radija Banska kosa snimila je razgovor, o aktivnostima "Oazinog" programa "Volontiraj i ti", s voditeljicom programa Vesnom Nedić.

Razgovor je bio prvenstveno vezan za Sajam udruga Baranje 2021. koji će se održati u subotu, 26. VI. 2021. godine, a koji je dio aktivnosti program "Volontiraj i ti", financiranog sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Bilo je govora i o ostalim aktivnostima ovog programa, ali i o ostalim projektima koje "Oaza" provodi.

Prilog će biti emitiran u stalnoj emisiji "Korak ka jednakosti" u četvrtak, 24. VI. 2021. godine, s početkom u 17:15 sati, na frekvenciji 96,9 mHz pa ga možete i poslušati.

Pročitano 167 puta
Prethodni i sljedeći članak: « "Oaza" na ":BRUT-u" Sastanak programskog tima »
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok