MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 08. 06. 2021.

Pomoć starijim osobama

Pomoć kod očitavanja strujePomoć kod očitavanja strujeU toku prvih pet mjeseci ove godine jedan od glavnih problema bila je organizacija aktivnosti za starije osobe. "Oaza" provodi program "Dostojanstveno starenje", financiran sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, i aktivnosti su bile zamišljene sasvim drugačije od onoga što se do sada moglo provoditi.

Ipak, "Oazine" aktivistice nisu zaboravile na svoje korisnike starije životne dobi. Jednoj osobi se gotovo svaki mjesec očitavalo brojilo za struju jer je, budući da je sat visoko na zidu, suviše opasno da se sama penje da bi ga očitala. Bila je i jedna intervencija, popravak zapaljene utičnice za struju, kao i nabavka i montiranje plinske boce. Uz sve to, svaki put se malo i popriča sa korisnicima, što njima puno znači.

Osim "Oazinih" aktivistica, ponekad su se u ove aktivnosti uključivali i volonteri. U nadi da će ovo lijepo vrijeme i popuštanje mjera omogućiti češća druženja, u "Oazi" se neprestano obavljaju dogovori i planiraju se buduće aktivnosti.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok