MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 25. 02. 2021.

Besplatne instrukcije iz matematike

Besplatne instrukcije iz matematikeBesplatne instrukcije iz matematike

"Oaza" od 1. III. 2021. godine organizira besplatne instrukcije za učenike osnovnih škola koji dolaze iz socijalno i materijalno ugroženih obitelji. Pozivamo sve zainteresirane koji zadovoljavaju navede uvjete da se prijave na broj mobitela 098/173-99-73 svakim radnim danom od 10 do 11 sati.

Besplatne instrukcije su jedna od aktivnosti dvogodišnjeg programa "Volontiraj i ti" koji je financiran sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike. O tom programu pisali smo ovdje. Partneri na projektu su Općina Popovac, Općina Jagodnjak, Centar za socijalnu skrb i Osnovna škola "Dr. Franjo Tuđman" iz Belog Manastira.

Cilj programa je poboljšati i povećati doprinos volonterstva na području Baranje kroz promoviranje, edukaciju, provedbu volonterskih akcija, anketiranje i umrežavanje s organizacijama koje promoviraju volonterizam.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok