MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 09. 07. 2020.

"Oazine" dnevne aktivnosti četvrtkom (9. VII. 2020)

Svakog četvrtka igra se 'Rummy'Svakog četvrtka igra se 'Rummy'U četvrtak, 9. VII. 2020. godine, u "Oazinom" dnevnom boravku, nastavljeno je druženje uz društvenu igru "Rummy", koje se odvija u sklopu dnevnih aktivnosti četvrtkom. Okupila se uobičajena ekipa koju čine (na slici): Klara, Mara, Dubravka i Margita (Greta). Ovaj put "Oazina" dežurna aktivistica bila je Vesna. Druženje se odvijalo uz preporučene mjere opreza.

"Oazine" korisnice, koje su sve treće životne dobi, jedva čekaju četvrtak da se nađu i uz društvenu igru malo "testiraju" svoja zapažanja i logiku razmještanja pojedinih brojeva, ali i da "protresu" aktualne teme vezane za njih same, njihove poznanike, a i tekuća događanja u Belom Manastiru te "zemlji" i "svijetu", a posebno ona vezana za pandemiju izazvanu koronavirusom.Društvena igra 'Rummy' izblizaDruštvena igra 'Rummy' izbliza

Pročitano 54 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok