MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 20. 02. 2020.

Snimanje priloga za emisiju "Korak ka jednakosti"

Vesna Nedić ('Oaza') i Stana Nemet ('Banska kosa')Vesna Nedić ('Oaza') i Stana Nemet ('Banska kosa')U četvrtak, 20. II. 2020. godine, s početkom u 10 sati, novinarka Stana Nemet s belomanastirskog Radija Banska kosa snimila je u "Oazinom" uredu u Društvenom centru razgovor s "Oazinom" projekt-koordinatoricom Vesnom Nedić. Razgovor je emitiran u stalnoj emisiji "Korak ka jednakosti" istog dana, s početkom u 17 sati, na frekvenciji 96,9 mHz.

Razgovor je tematski bio vezan za "Oazinu" javnu akciju u sklopu projekta "Nova znanja – nove prilike", koja je održana dan ranije, 19. II. 2020., na belomanastirskom Trgu slobode.

Uz javnu akciju, bilo je govora i o besplatnoj edukaciji, odnosno osposobljavanju za voditelja izrade i provedbe projekata financiranih iz EU, koja će se provesti za nezaposlene osobe koje zadovoljavaju ove kriterije:

  • mladi do 30 godina – nezaposleni iznad 6 mjeseci
  • osobe starije od 30 godina – nezaposlene iznad 12 mjeseci
  • najmanje srednja stručna sprema

Zainteresirane osobe trebaju se javiti Hrvatskom zavodu za zapošljavanje (HZZ), Ispostavi Beli Manastir ili Regionalnom uredu Osijek, ili Mirovnoj grupi Oaza, Beli Manastir, J. Antala 3 (tel.: 031-705-055; e-mail: oaza_bm@yahoo.com). Tom prilikom trebaju popuniti prijavnicu, koja se može skinuti i s "Oazine" web-stranice (OVDJE).

Projekt "Nova znanja – nove prilike" financira Europska Unija iz Europskog socijalnog fonda, a cilj projekta je osigurati bolju socijalnu uključenost i zapošljivost dugotrajno nezaposlenih osoba provedbom ciljanih edukacija te istovremeno jačati kapacitete stručnjaka koji rade s dugotrajno nezaposlenima.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok