MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 06. 02. 2020.

Poziv nezaposlenima na osposobljavanje za voditelja projekata financiranih iz EU

Logo projektaLogo projekta

(Prijavnica)

Pozivamo dugotrajno nezaposlene osobe da se uključe u projekt "Nova znanja – nove prilike". Taj projekt će im omogućiti besplatno osposobljavanje za voditelja izrade i provedbe projekata financiranih iz EU. Osposobljavanje odn. edukaciju provest će učilište za odrasle u Osijeku. Polaznicima koji dolaze izvan Osijeka platit će se putni troškovi.

Dugotrajno nezaposlene osobe koje se žele prijaviti moraju zadovoljiti ove kriterije:

  • mladi do 30 godina – nezaposleni iznad 6 mjeseci
  • osobe starije od 30 godina – nezaposlene iznad 12 mjeseci
  • imati najmanje srednju stručnu spremu

Zainteresirane osobe trebaju se javiti Hrvatskom zavodu za zapošljavanje (HZZ), Ispostavi Beli Manastir ili Regionalnom uredu Osijek ili Mirovnoj grupi Oaza, Beli Manastir, J. Antala 3 (tel.: 031-705-055; e-mail: oaza_bm@yahoo.com). Tom prilikom trebaju popuniti prijavnicu, koja se može skinuti i s ove web-stranice.

Nakon prikupljanja svih prijavnica i odabira 25 osoba, organizirat će se motivacijska radionica na kojoj će nezaposlenim osobama biti prezentiran projekt i na kojoj će ćuti sve informacije vezane za osposobljavanje za voditelja izrade i provedbe projekata financiranih iz EU.

Projekt "Nova znanja – nove prilike" provodi Udruga žena Vukovar u partnerstvu s Mirovnom grupom Oaza Beli Manastir, Centrom za podršku i razvoj civilnog društva Delfin iz Pakraca i udrugom "S.O.S – savjetovanje, osnaživanje, suradnja" iz Virovitice.

Taj projekt odobren je iz poziva "Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina" UP.02.1.1.06. Projekt se financira sredstvima Europske Unije u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. iz sredstava Europskog socijalnog fonda u stopostotnom iznosu.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok