MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 26. 10. 2018.

"Oazine" korisnice na kazališnoj predstavi "Dvoje"

Glumci Anđela Fržop i Grgo BirinGlumci Anđela Fržop i Grgo Birin(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Od 1. VI. 2018. godine Mirovna grupa Oaza provodi projekt "Dostojanstveno starenje III", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. U okviru tog projekta u petak, 26. X. 2018. godine, "Oazine" aktivistice su – u dogovoru s Gradskim kazalištem Beli Manastir – animirale i povele "Oazine" korisnice treće životne dobi na kazališnu predstavu "Dvoje", koja se tog dana, s početkom u 19 sati, prikazivala u belomanastirskoj kinodvorani.

Predstava "Dvoje" adaptacija je drame "Nemreš pobjeć od nedjelje" Tene Štivičić. Predstavu je režirao Zdravko Todorović, a u njoj glume Anđela Fržop i Grgo Birin, članovi Dramske amaterske družine pri Pučkom otvorenom učilištu Vodice (opširnije vidjeti OVDJE).

"Oazinom" pozivu odazvalo se 25 korisnica pa su sve zajedno provele jedno ugodno i zanimljivo veče. Posjetioci predstave plaćali su ulaznicu od 20 kuna, a zahvaljujući razumijevanju Gradskog kazališta "Oazine" korisnice imale su besplatan ulaz.

'Oazine' korisnice na predstavi 'Dvoje''Oazine' korisnice na predstavi 'Dvoje'
Mirovna grupa Oaza zahvaljuje Gradskom kazalištu Beli Manastir što je prepoznalo potrebu osoba treće životne dobi za kulturnim sadržajima i što je svojom donacijom podržalo provođenje projekta "Dostojanstveno starenje III".

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok