MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 01. 10. 2018.

Podijeljeni paketići primateljima toplih obroka

Korisnika nema kod kuće, a ima i oštrog psaKorisnika nema kod kuće, a ima i oštrog psa(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U ponedjeljak, 1. X. 2018. godine, od 9 do 11 sati, dvoje "Oazinih" aktivista uruči(va)li su "Oazinim" korisnicima – primateljima toplih obroka poklon-paketiće povodom Međunarodnog dana starijih osoba. Paketići su sadržavali keks, čaj i čestitku. Čestitke su izrađene na volonterskoj akciji "Seniori za seniore" (vidjeti ovdje), a spakovala ih je "Oazina" aktivistica Ana (vidjeti ovdje), koja ih je i uruči(va)la korisnicima.

Poklon-paketiće je trebalo isporučiti na 31 adresu u Belom Manastiru (23), Branjinom Vrhu (7) i Šumarini (1), što znači da je "Oazin" (raz)vozač toliko puta morao zaustaviti automobil i parkirati se da bi Ana mogla izaći iz automobila i predati paketić. Aktivisti su cijelu akciju izdržali do kraja, ali automobil nije. Pojavio se ozbiljan kvar s kvačilom pa je auto hitno morao na servis, a nekolicini preostalih korisnika paketići su uručeni pješke ili – biciklom.

Pročitano 307 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok