MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 29. 09. 2018.

Paketići za Međunarodni dan starijih osoba

Keks, čaj...Keks, čaj...

Za Međunarodni dan starijih osoba, koji se obilježava 1. listopada, Mirovna grupa Oaza – uz pomoć Grada Belog Manastira – pripremila je skromne poklon-paketiće za svoje starije korisnike (i to one koji koriste neku od "Oazinih" socijalnih usluga). Aktivistica Ana Jeličić spakovala je 52 paketića, koji sadržavaju keks, čaj i čestitku. Čestitke su izrađene na volonterskoj akciji "Seniori za seniore" (vidjeti ovdje), a paketići će korisnicima biti podijeljeni sljedećih dana.

... i čestitke izrađene na volonterskoj akciji 'Seniori za seniore'... i čestitke izrađene na volonterskoj akciji 'Seniori za seniore'Poklon-paketići dijele se "Oazinim" korisnicima kao podsjetnik da se vodi briga i o njima i da nisu od svih zaboravljeni. Takve aktivnosti "Oaza" provodi već više godina i ako nije jedina organizacija, a ono je jedna od malobrojnih koje vode računa o starijim, nemoćnim ili bolesnim sugrađanima.Ana JeličićAna JeličićSadržaj poklon-paketićaSadržaj poklon-paketića

Pročitano 362 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok