MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 02. 07. 2018.

Velika donacija "Oazinoj" burzi s otoka Ugljana

Kutije pune odjećeKutije pune odjećeU ponedjeljak, 2. VII. 2018. godine, u "Oazinu" burzu odjeće i obuće poštom su stigla tri paketa puna odjeće iz mjesta Preko s otoka Ugljana. Pakete je poslala Blanka Klarin, kojoj se "Oaza" uime svojih korisnika najsrdačnije zahvaljuje. Svojom nesebičnom gestom obradovat će neke Baranjce kojima je takva pomoć najpotrebnija.

Odjeća za Baranjce koji su u potrebiOdjeća za Baranjce koji su u potrebi'Oaza' zahvaljuje donatorici Blanki Klarin'Oaza' zahvaljuje donatorici Blanki KlarinKako je došlo do ove pošiljke? Dana 2. VI. 2018. Blanka Klarin se "Oazi" javila mail-porukom i pitala primamo li i dalje odjeću i obuću za naše korisnike. Nakon kraćeg dopisivanja, Blanka je 23. VI. poslala tri velika paketa robe, koja su nakon devet (!) dana putovanja stigla u – "Oazu".

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok