MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 30. 03. 2018.

Obavijest belomanastirskim udrugama

Grad Beli ManastirGrad Beli ManastirGradska uprava Grada Belog Manastira obavještava udruge da će se svečano potpisivanje ugovora o financiranju projekata i programa udruga za 2018. godinu održati u četvrtak, 5. IV. 2018. godine, u 10 sati, u Maloj vijećnici Grada Belog Manastira, Ulica kralja Tomislava 53. Na potpisivanje se poziva osoba ovlaštena za zastupanje udruge, koja treba ponijeti službeni pečat.

Udruge kojima su odobrena manja sredstva od traženih moraju prethodno uskladiti prijavne obrasce s iznosom odobrenih sredstava. Ovim putem pozivaju se predstavnici udruga koje još nisu uskladile prijavne obrasce da se, radi usklađivanja, jave najkasnije do srijede, 4. IV. 2018. godine, u Upravni odjel za gospodarstvo, proračun, financije i društvene djelatnosti, soba 233. Udruge koje ne usklade prijavne obrasce s iznosom odobrenih sredstava neće moći potpisati ugovor.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok