MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 01. 12. 2023.

Izrada božićnih borića

Božićni borićiBožićni borićiU petak, 1.12.2023. godine, s početkom u 17 sati, održana je "Oazina" dječja radionica izrade božićnih borića.

Sada je vrijeme takvih ukrasa. Svuda oko nas se osjeća božićni ugođaj pa je odlučeno da se i s djecom radi nešto u tom stilu.

Borići su izrađivani od kartona u boji i mogli su se ukrasiti raznim naljepnicama, perlicama, gliterima i sl. Samo neka se sjaji i neka bude šareno.

Ovaj put su na radionici bili Mario, Dario, Luka i dvoje nekadašnjih posjetitelja dječjih radionica, Leon i Lea, koji jedno vrijeme nisu dolazili. Naravno da je lijepo opet vidjeti poznata lica, a i svi oni koji imaju volje i želje raditi nešto kreativno, igrati društvene igre i družiti se, dobrodošli su.

Ono što je bitno naglasiti je da djeca mogu dolaziti kad žele. Nitko nema obavezu dolaziti svaki put.

Dječje radionice financira Grad Beli Manastir u sklopu projekta "Oaza u 2023". Voditeljica radonica je Sandra Kušenić, ovaj put bez pomoćnice Dragane Brnjevarac.

Na ovotjednoj radionici bilo je...Na ovotjednoj radionici bilo je......i nekih koji nisu duže vrijeme dolazili...i nekih koji nisu duže vrijeme dolazili

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok