MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 10. 11. 2023.

Dječja radionica

Cvijeće koje se izrađivalo...Cvijeće koje se izrađivalo...Ovog petka, 10.11.2023. godine, od 17 sati, u "Oazinom" dnevnom boravku održana je još jedna dječja radionica.

Plan je bio izraditi neobični cvijet.

Materijal koji je bio potreban za ovu radionicu su štapići za uši, fimo-masa, ljepilo, štapići za ražnjiće, vodene boje i šljokice. Od fimo-mase napravile su se kuglice koje su postavljene na vrh štapića za ražnjiće, a predstavljale su tučak, kako bi se mogli umetati prethodno obojani i ukrašeni štapići za uši (latice). Ukrašavao se samo dio na kome je vata. Neki su ukrašavali uranjanjem u vodene boje, a neki su uranjali u ljepilo kako bi se šljokice mogle zalijepiti za vatu.

...malo je čudnovato ispalo...malo je čudnovato ispalo

Radovi jesu na kraju ispali neobično i unikatno, ali su djeca zaključila da ipak ne liče na cvijeće nego na korona-virus, pogotovo onaj koji je bio zelene boje. Radionica je prošla radno te nije bilo vremena ni za partiju obožavanog Binga, što će se nadoknaditi na sljedećoj radionici.

Djeca koja su prisustvovala: Kristijan, Mario i Luka.

Dječje radionice financira Grad Beli Manastir u sklopu projekta "Oaza u 2023.", a voditeljica je Sandra Kušenić.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok