MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 27. 12. 2017.

"Nasilje baš nije fer" – Edukacija učiteljica

Priprema za radionice nenasilne komunikacijePriprema za radionice nenasilne komunikacijeU srijedu, 27. XII. 2017. godine, s početkom u 9 sati, u belomanastirskoj Osnovnoj školi "Dr. Franjo Tuđman", a u sklopu "Oazinog" projekta "Nasilje baš nije fer", održana je edukacija učiteljica koje će s učenicima drugih razreda raditi radionice nenasilne komunikacije.

Na edukaciji su bile učiteljice Ljerka Đerfi (2.a), Melita Lesić (2.b), Mirela Elveđi (2.c) i Mirta Pilić (2.d). Uz njih, na edukaciji su bile još i učiteljica na stažiranju Ivona Tisaj (2.b), učiteljica 3.a-razreda Smiljana Mihajlović te "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić.

Edukaciju i prezentaciju radionica vodila je "Oazina" vanjska stručna suradnica, učiteljica – mentorica Sofija Petrović, koja je učiteljice upoznala s načinom radioničkog rada. Planirane četiri radionica održat će se u siječnju, veljači, ožujku i travnju 2018. godine. U tu svrhu učiteljicama je podijeljen potreban materijal za rad na radionicama.

Projekt financira Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva.Vesna Nedić, Mirela Elveđi, Melita Lesić, Mirta Pilić, Ivona Tisaj, Ljerka Đerfi, Sofija PetrovićVesna Nedić, Mirela Elveđi, Melita Lesić, Mirta Pilić, Ivona Tisaj, Ljerka Đerfi, Sofija Petrović

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok