MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 29. 11. 2019.

Izrada božićnih čestitki na radionici za djecu

Najveća radionica do sada - 17 učesnikaNajveća radionica do sada - 17 učesnika(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 29. XI. 2019. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra održana je dvadeset četvrta "Oazina" zabavna radionica za djecu. Vrijedne dječje ručice izradile su puno božićnih čestitki.

Djeca su rado prihvatila zadatak. Od pripremljenih hamer-papira, za vrlo kratko vrijeme, oslikano je i ukrašeno puno prekrasnih čestitki. Neke su djeca ponijela kući, a neke su ostale u "Oazi". Urađene su za starije osobe, "Oazine" korisnike besplatnih toplih obroka. Čestitke su pune boja i šarenila, uz neizostavne šljokice, kojih nakon radionice bude svuda. Nakon čestitki, dok su čekali roditelje, mogli su izrađivati pahuljice od papira, što ih je dodatno zabavilo.

Na radionici je sudjelovalo sedamnaestero djece, što je najveći broj na do sada održanim radionicama u ovom projektu. Iako ih je bilo puno, svi su vrijedno radili i bili dobri. Redar je bio Fran i pomogao je voditeljici donijeti posluženje za pauzu. Velike pohvale zaslužuju i braća Martin i Josip, koji nisu pustili da voditeljica sama sprema poslije radionice, već su uzeli metle i pomeli prostoriju u kojoj je održana radionica.

Radionice se i dalje nastavljaju održavati petkom od 18 do 20 sati i pozvani su svi zainteresirani da se pridruže. Zabavne radionice za djecu održavaju se u sklopu projekta "Nasilje baš nije fer", financiranog od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Radionicu je vodila Sandra Kušenić.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok