MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 25. 09. 2017.

Najava "Festivala bundeva" u Belišću

Kliknite na plakat da biste ga vidjeli u većem formatuKliknite na plakat da biste ga vidjeli u većem formatu

Udruga Zvono i Turistička zajednica Grada Belišća organiziraju 11. Festival bundeva, koji će se održati u Belišću u petak, 6. X., s početkom u 18 sati, i u subotu, 7. X. 2017. godine, s početkom u 9 sati. Festival bundeva organizira se u svrhu promoviranja socijalnog poduzetništva, kućne radinosti, održivog razvoja i socijalne kohezije.

Na Festivalu se prezentiraju proizvodi domaće proizvodnje – hrana i piće, zimnica, pića i slastice od bundeve, bučinog ulja, ljekovito i začinsko bilje, prirodna kozmetika te ostali proizvodi od prirodnih materijala i sve drugo što je povezano s očuvanjem tradicije i tradicijskih zanata.

Prvi dan Festivala posjetitelji će imati priliku sudjelovati u rezbarenju bundeva u kasnijim popodnevnim satima, a nakon toga priprema se glazbeni program.

Drugi dan Festivala, kao i do sada, izlagači izlažu i prodaju svoje proizvode uz brojne popratne sadržaje za djecu i mlade.

(Izvor: belisce.hr)

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok