MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 23. 12. 2022.

"Oaza" na Božićnom sajmu

'Oazin' pomno uređeni štand'Oazin' pomno uređeni štand(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak navečer, 23.12.2022. godine, na belomanastirskom Trgu slobode održan je Božićni sajam u sklopu manifestacije Advent u Baranji. Bilo je desetak štandova na kojima su svoje proizvode izložili obrti, udruge, škole i drugi izlagači s područja Baranje. Posjetitelji su mogli razgledati, kušati i kupiti ponuđene proizvode – suvenire, ukrase, nakit, božićno žito, kuhano vino, med, čaj, kolače…

Za "Oazinim" štandom bile su zaposlenice Ana, Sandra, Vesna i Dragana. Štand je posjećen i od strane naših korisnica čiji su radovi, s likovno-kreativnih radionica, bili izloženi. Oko štanda su se "motala" i djeca koja dolaze na "Oazine" dječje zabavne radionice, čiji radovi su također bili izloženi te su ovom prilikom dobili paketić za Božić. Posjetila nas je i predsjednica Tanja, a volontirao je Jovan.

Za vrijeme sajma božićne pjesme izvodili su župni zborovi, nastupio je Quattro band, a vrhunac je bio koncert Ivana Zaka kojim je zaključen ovogodišnji advent.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok