MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 09. 09. 2022.

"Oazin" štand na manifestaciji u Bilju

'Oazin' štand'Oazin' štand(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

"Oaza" je u petak, 9.9.2022. godine, na poziv LAG-a Baranja, sudjelovala na sajmu u Bilju  povodom 68. Svjetskog prvenstva u ribolovu udicom na plovak.

Ova međunarodna ribolovna manifestacija, u organizaciji Zajednice športskih ribolovnih udruga Baranje, privukla je veliki broj ljubitelja ribolova iz raznih zemalja. Bilo je zanimljivo prošetati obalom Drave i promatrati strpljive ribiče koji su satima sjedili i uvježbavali se za veliko natjecanje koje se održavalo u subotu i nedjelju. Nama izlagačima bilo je još zanimljivije slušati, odnosno čuti, mješavinu različitih jezika, talijanskog, španjolskog, flamanskog, francuskog, rumunjskog, engleskog i drugih.

Pored "Oazinog" uvijek lijepo uređenog štanda, za kojim su bile zaposlenice Sandra, Dragana i Ana, bila je još nekolicina štandova sa zanimljivim proizvodima, no učesnicima ove manifestacije, moramo reći, da je štand s mamcima, udicama i drugim ribolovnim priborom bio ipak najzanimljiviji. To većini izlagača nije smetalo jer je sama manifestacija bila poseban, neobičan doživljaj u kojem se, usprkos jutarnjoj kiši koju je kasnije zamijenilo sunce, moglo uživati.

U nizu naših sajmova i izlaganja, ovo je bilo samo još jedno novo iskustvo.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok