MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 03. 06. 2023.

Oaza na Wine & Walk-u

Dragana i Ana pripomagale su s dijeljenjem hraneDragana i Ana pripomagale su s dijeljenjem hrane(fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U subotu, 3.6.2023. godine, u velikom broju događanja širom Baranje, svoje mjesto je našla i manifestacija Turističke zajednice Baranje Wine & Walk.

Na stazi dugoj otprilike 14 kilometara, koja vodi baranjskim vinskim cestama, poljima, surducima i šumarcima, na 13 zaustavnih točaka sudionici su imali prilike kušati baranjska vina i razne kulinarske delicije uz pjesmu i svirku.

Na ovom 7. Wine & Walk-u, sa kako kažu rekordnim brojem sudionika, sudjelovale su i "Oazine" aktivistice Dragana Brnjevarac i Ana Jeličić koje su, na devetoj točki (Svijetli dvori), dijelile rezance sa sirom i makom u pripremi Marka Horvata iz udruge "Tako je to nekad bilo" iz Duboševice.

Ova stara tradicijska baranjska delicija je za tren nestajala u rukama veselih i pomalo već umornih šetača, kojima se ova zaustavna točka, prema viđenom, jako dopala. Ne samo zbog izvrsne ponude, nego i gostoljubivosti domaćina čemu su doprinijeli i izvanredni mladi muzičari Rea Ernst i Denisz Bojtos.

Sve u svemu, bila je ovo još jedna uspješna manifestacija koja je pokazala raskošnu ljepotu Baranje i gostoljubivost Baranjaca.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok