MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 13. 07. 2017.

Javno savjetovanje Grada Belog Manastira

Beli Manastir - zgrada 'Ljepotica'Beli Manastir - zgrada 'Ljepotica'Grad Beli Manastir organizira javno savjetovanje u ponedjeljak, 17. VII. 2017. godine, pa se pozivaju svi zainteresirani građani, sadašnji i budući partneri i suradnici, poduzetnici, investitori, kao i udruge i pravne osobe s područja Grada, da se uključe u raspravu i iznesu svoje konstruktivne prijedloge i primjedbe.

Savjetovanje će se održati u Etnološkom centru baranjske baštine s početkom u 14 sati, a bit će predstavljeni i idejni projekti "Uređenje Šećeranskog jezera" i "Nova gradska knjižnica (obnova starog mlina)", koje će predstaviti sami autori, ovlašteni arhitekti Sabina Sabljić i Bruno Andrašić.

Navedeni projekti odobreni su unutar Intervencijskog plana Grada Belog Manastira i Općine Darda kroz ulaganja predviđena akcijskim planom sa svrhom održive fizičke, socijalne i gospodarska regeneracija Grada Belog Manastira i Općine Darda s ciljem smanjenja socijalnih nejednakosti, isključenosti i siromaštva.

Beli Manastir, Trg slobode - 'Croatia osiguranje'Beli Manastir, Trg slobode - 'Croatia osiguranje'Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije, u skladu s Operativnim programom "Konkurentnost i kohezija" 2014. – 2020. i metodologijom provedbe Programa regeneracije, podupire financiranje gore navedenih projekata.

Sve dodatne prijedloge ili primjedbe vezane uz idejne nacrte projekata moći će se dostaviti i Upravnom odjelu za graditeljstvo i stambeno-komunalne poslove do kraja srpnja na sljedeće načine: putem e-maila na adresu: graditeljstvo@beli-manastir.hr, pozivom na broj telefona: 031/710-210 ili osobnim dolaskom u prostorije Grada Belog Manastira, na adresi Kralja Tomislava 53, Beli Manastir (radnim danom u vremenu od 8 do 12 sati).

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok