MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 20. 06. 2016.

Najava smotre folklora nacionalnih manjina u Dardi

Arhivski snimak: KUD 'Sloga' ĐenovićiArhivski snimak: KUD 'Sloga' ĐenovićiSKD "Prosvjeta", Pododbor Darda, organizator je i domaćin triju manifestacija povodom Danā općine Darda 2016. godine, od kojih je jedna međunarodnog karaktera:

- U subotu, 25. VI. 2016. godine, s početkom u 20 sati, održat će se X. međunarodna smotra folklora nacionalnih manjina ''Darda 2016'' na ljetnoj pozornici SRC-a "Đola" (u slučaju kiše u kinosali Doma kulture). Nastupit će najmanje 12 KUD-ova nacionalnih manjina iz Hrvatske i inozemstva. Prije koncerta, u 19:30 sati, svečani defile svih učesnika.

- U nedjelju, 26. VI. 2016. godine, s početkom u 11 sati, šahovska simultanka u zgradi Srednje škole u Dardi.

- U nedjelju, 26. VI. 2016. godine, s početkom u 19 sati, izložba slika u parku ispred Dvorca u Dardi (u slučaju kiše u zgradi Srednje škole).

(Članak o 3. Međunarodnoj smotri folklora
nacionalnih manjina u Dardi vidjeti ovdje.)

Pročitano 1427 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok