MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 10. 10. 2014.

"Oazine" dječje radionice (IX/2014)

Radionica 'Jabuka, kraljica jeseni'Radionica 'Jabuka, kraljica jeseni'U mjesecu rujnu 2014. godine održane su dvije "Oazine" dječje radionice, koje petkom u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra od 18 do 20 sati vodi Stela Fabijan. Na prvoj su "Oazini" mali korisnici radili bojama za prozore, izrađujući naljepnice kojima će kasnije ukrasili svoje prozore, a drugu su "odradili" u petak 26. IX. prijepodne na Trgu slobode.

Naime, djeca koja dolaze na "Oazine" radionice ujedno su i učenici belomanastirske osnovne škole pa su sa svojim školskim drugovima učestvovala u radionici "Jabuka, kraljica jeseni", koju je organizirao LAG Baranja u sklopu manifestacije "Jesen u Baranji" (opširnije vidjeti ovdje).

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok