MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 15. 03. 2024.

Izrada košarica

Košarice su izrađivali Luka, Mario, Rebeka i KristijanKošarice su izrađivali Luka, Mario, Rebeka i Kristijan(fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 15.3.2024. godine, u "Oazi" je održana dječja radionica izrade ukrasnih košarica.

Rađene su od papirnih čaša koje su prvo malo odsječene da ne budu jako duboke. Zatim su omotane vunom. Svatko je sebi izabrao boju vune pa je tako bilo ljubičastih, bijelih, žutih i zelenih.

Djeci je namotavanje vune malo predstavljalo problem jer nije lako uredno namotati da se ne vidi pozadina. Nakon toga košarice su ukrašene cvjetićima i napravljene su ručke. Kako je za neke faze izrade bilo potrebno vruće ljepilo, djeci je malo pomogla voditeljica Sandra.

Košarice napunjene bombonimaKošarice napunjene bombonimaKošarice su ispale prekrasno i bila bi prava šteta da su ostale prazne pa su na kraju radionice napunjene bombonima.

Na radionici su sudjelovali Luka, Mario, Rebeka i Kristijan.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok