MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 01. 03. 2024.

Igranje društvenih igara

Kroz društvene igre uči se i tolerancijaKroz društvene igre uči se i tolerancija(fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 23.2. i 1.3.2024. godine, u "Oazi" su održane dječje radionice na kojima su se igrale društvene igre za djecu.

Na prvoj radionici igrala se društvena igra "Čovječe, glupiraj se" koja je prekinuta zbog ljutnje igrača koji je gubio i pretjeranog veselja onog koji je bio najbolji. Nakon prekida, malo se porazgovaralo o ponašanju kada se igraju igre i na kraju su se djeca razišla bez ljutnje.

Na drugoj radionici promijenjene su igre pa su se ovaj put prvo igrale trostruke domine, što nije lako jer je potrebno uklopiti bar dvije strane pločice. Djeca su to igrala prvi put i iako je bilo teško, uspjeli su shvatiti što je cilj. U drugom dijelu radionice igrao se bingo što je toliko razveselilo igrače da su svi puno pričali pa je na kraju pobijedio igrač koji je trebao biti zadnji, ali je jedini pazio koji brojevi izlaze pa je prvi imao bingo. Ostali su promašili svoje brojeve, nisu čuli kada su izašli pa nisu pobijedili. Na kraju je sve ispalo simpatično i nije bilo ljutnje.

Svaka radionica se iskoristi da se, osim zabave, djeci ukaže i na neke druge stvari, kao što su tolerancija, izbjegavanje sukoba i slično. Naravno da svi vole pobijediti, ali treba znati i gubiti. A i bitno je dobro se zabaviti.

Na ovoj radionici, koju je vodila Sandra, bili su Mario, Luka, Kristijan i Rebeka.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok