MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 26. 02. 2024.

Radionica o značaju brendiranja lokalnih proizvoda

Ispred "Oaze" sudjelovala je Ana JeličićIspred "Oaze" sudjelovala je Ana JeličićU ponedjeljak, 26.2.2024. godine, u sklopu projekta suradnje LAG-ova "Od tradicije do brenda", u Kući baranjskog kulena u Branjinom Vrhu, s početkom u 17 sati, održana je radionica na temu "Značaj brendiranja lokalnih proizvoda za strateški razvoj područja".

Radionica je organizirana u suradnji s Udrugom proizvođača kulena "Baranjski kulen" i  glavnim organizatorom manifestacije "S klobasicom u Europu" dr. sc. Mariom Bratulićem iz Svetog Petra u Šumi.

Nakon uvodne riječi voditeljice LAG-a Baranja Lidije Dabić i pozdravnih riječi  predsjednika LAG-a Baranja Ivana Doboša, prisutnima se obratio dr. sc. Mario Bratulić koji je, prikladnom prezentacijom na navedenu temu, prikazao primjere dobre prakse iz svoje regije koje će inače moći i uživo vidjeti članovi LAG-a Baranja na svom studijskom putovanju koje je predviđeno za početak ožujka ove godine.

Zanimljiva radionica koja je dala uvid kako drugi rade i postižu uspjehe, završena je, kako domaćinu i dolikuje, suhomesnatim proizvodima lokalnih proizvođača, kao i specijalitetom – grahom iz ćupova.

Nakon radionice uslijedili su baranjski specijalitetiNakon radionice uslijedili su baranjski specijalitetiRadionici je ispred Mirovne grupa Oaza prisustvovala Ana Jeličić, inače članica Upravnog odbora LAG-a Baranja.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok