MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 15. 09. 2014.

Poziv na XVI. Ribarske dane u Kopačevu

Kliknite na plakat da biste ga vidjeli u većem formatuKliknite na plakat da biste ga vidjeli u većem formatu

Turistička zajednica Općine (TZO) Bilje ovako najavljuje XVI. Ribarske dane u Kopačevu, koji će se održati u subotu i nedjelju, 20. i 21. IX. 2014.godine:

"Ribarski dani su manifestacija na kojoj u dva dana kroz Kopačevo prođe preko dvije tisuće ljudi željnih etnoambijenta te mirisa i okusa ribe. Kopačani te dane doživljavaju kao priliku za promociju tradicije i seoskog turizma. Selo tada miriše na fiš-paprikaš, šarana u rašljama, štuku u mundiru te specijalitete od divljači, a na brojnim štandovima nude se vlastiti proizvodi: domaća mljevena paprika, med, ajvar, slatkiši i suveniri te domaći kolači. Još kada se ljutina može ublažiti i zaliti graševinom koja poteče s Baranjskog brda, užitku nikada kraja...

Posjetite i ove godine Ribarske dane u Kopačevu, koji se održavaju 20. i 21. rujna 2014. godine. Budite naš dragi gost!"

Pročitano 1440 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok