MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 12. 11. 2013.

Sjednica Pododbora "Prosvjete"

Planira se promocija knjige 'Bolman je bio Bolman'Planira se promocija knjige 'Bolman je bio Bolman'U utorak, 12. XI. 2013. godine, održana je sjednica belomanastirskog Pododbora SKD-a "Prosvjeta". Sjednicu je sazvao predsjednik Dejan Jeličić, a na njoj je bilo devet od 16 članova Pododbora.

Prvo je prihvaćen prijedlog rada Pododbora za 2014. godinu, a onda se raspravljalo o suradnji s ostalim srpskim organizacijama oko proslave ovogodišnjeg Aranđelovdana. Pododbor će sam u petak, 22. XI. 2013. godine, organizirati promociju knjige "Bolman je bio Bolman", a financijski će pomoći svečanu akademiju, koja će se održati u nedjelju, 24. XI., u belomanastirskoj kinodvorani. Na akademiji će biti održano predavanje povodom 1.700 godina od nastanka Milanskog edikta i priznavanja hrišćanstva za ravnopravnu religiju, a potom će biti izveden i prigodan umjetnički program.

Pododbor poziva sve svoje članove i zainteresirane Belomanastirce i Baranjce da svojim prisustvom uveličaju promociju i akademiju.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok