MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 11. 11. 2013.

Sajam za Dan Grada Belog Manastira

Ana Jeličić i Sabina RončevićAna Jeličić i Sabina Rončević(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U ponedjeljak. 11. XI. 2013. godine, na Svetoga Martina, svečano je proslavljen Dan Grada Belog Manastira (vidjeti ovdje, ovdje, ovdje i ovdje). Program proslave bio je bogat i šarolik, za svakoga je bilo ponešto. U sklopu toga programa na Trgu slobode održan je i Sajam tradicionalnih jela, upotrebnih predmeta, suvenira i ekoproizvoda. I pored lošeg vremena, popriličan broj štandova bio je popunjen i ponosno pokazivao svoju ponudu. Među njima bio je i štand Mirovne grupe Oaza, s već prepoznatljivim suvenirima, kao i s uobičajenim licima na štandu: Sabinom Rončević i Anom Jeličić.

Pored tih štandova raznovrsne ponude, na Trgu – zapravo u prolazu prema dvorištu Centra za kulturu – članovi MKD-a "Pélmonostor" kuhali su grah u ogromnom kotlu za sve sudionike Sajma, kao i za građane, koji su ga nestrpljivo iščekivali, grijući se uz vatru i poneku čašicu vina – ta ipak je taj dan bilo Martinje. I tako, uz glazbu, kišu i dim, protekao je još jedan Sajam, koji su posjetili i gradonačelnik Ivan Doboš u pratnji svojih zamjenika Predraga Stojanovića, Marka Bogatića i Zorana Kranjčeca. Ako zanemarimo vremenske prilike odnosno neprilike, bilo je svečano i veselo, kao što za Dan Grada i treba biti, a to što će pokisle suvenire trebati osušiti, glačati i dotjerivati znaju samo – izlagači.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok