MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 16. 11. 2019.

Promocija knjige aforizama Milenka Vasiljevića

Nikola Živković, Žaklina Lazarević i Milenko Vasiljević - ČikoNikola Živković, Žaklina Lazarević i Milenko Vasiljević - ČikoU subotu, 16. XI. 2019. godine, s početkom u 18 sati, u prostorijama osječkog pododbora SKD-a "Prosvjeta", pred pedesetak posjetilaca, održana je promocija druge zbirke aforizama pod naslovom "Čikine bockalice 2" autora Milenka VasiljevićaČike, što je njemu deveta samostalna knjiga.

Zbirku, koja ima 107 stranica, izdao je u 250 primjeraka spomenuti pododbor, uz financijsku podršku Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, sport i tehničku kulturu Osječko-baranjske županije.

Nakon pozdravne riječi, predsjednik pododbora Zdenko Čikara pročitao je osvrt na knjigu osječkog odvjetnika Sretena Baljka. Potom su o knjizi govorili autor Vasiljević, lektor Nikola Živković iz Belog Manastira te urednica Žaklina Lazarević, prof., autorova kćerka koja živi u Beogradu. Autor je istaknuo da zbirka sadrži oko 400 novih te pedesetak starih aforizama.

Sliku na koricama knjige naslikao je Jovan Živković, koji živi u Irskoj (inače sin Nikole Živkovića), a ilustracije u knjizi djelo su autorove unuke Tine Matoković iz Valpova, učenice Poljoprivredne i veterinarske škole Osijek. Na kraju promocije autor je uručio zahvalnice svim suradnicima na knjizi.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok