MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 17. 07. 2020.

Izložba slika sa 16. Likovne kolonije "Đola"

Pero Matić i Rada MarkovićPero Matić i Rada MarkovićU petak, 17. VII. 2020. godine, u organizaciji Pododbora SKD "Prosvjeta" Darda i Likovne radionice "Petar Dobrović", održana je izložba slika sa 16. saziva Međunarodne likovne kolonije "Đola 2019" u prostorijama Pododbora u Dardi. Na izložbi je predstavljeno tridesetčetvero autora, plus dvoje učenika, i isto toliko umjetničkih slika.

Učesnici su bili akademski i afirmirani amaterski slikari, studenti te učenici osnovnih i srednjih škola, koji su svojim slikama obogatili umjetnički fond darđanske Likovne radionice, a dio tih radova predstavljen je na izložbi.

Svim prisutnima ispred Likovne radionice dobrodošlicu i zahvalnost na odazivu iskazala je voditeljica radionice magistrica likovne umjetnosti Rada Marković. U izložbu je prisutne, kroz Šantićevu poeziju i stihove, uvela Ljeposava Grubor, a o samoj izložbi govorio je Pero Matić, profesor i kustos.

(Izvor: skd-prosvjeta.hr)

Pročitano 532 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok