MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 21. 03. 2013.

Prvi dan izobrazbe u Zadru

Trenerica Carla FerreiraTrenerica Carla FerreiraČetvrtak, 21. III. 2013. godine, bio je prvi dan izobrazbe za korištenje platforme ZaDobroBit / GivenGain u zadarskom IMPACT-Europskom centru za međusektorsku suradnju. Izobrazbu pohađa 16 polaznika i polaznica iz udruga koje su korisnice institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva, a među njima i Vesna Nedić iz Mirovne grupe Oaza i Ana Rebrina iz P.G.D.I.-ja.

Nakon uvoda i pozdravnog govora Cvjetane Plavša-Matić, upraviteljice Nacionalne zaklade, treneri Carla Ferreira i Colin Habberton upoznali su polaznike izobrazbe s internetskim prikupljanjem donatorskih sredstava i s očekivanjima od izobrazbe. Potom su polaznike upoznali s platformom GivenGain i primjerima dobre prakse iz nekih organizacija civilnog društva koje prikupljaju sredstva preko te platforme.

Trener Colin HabbertonTrener Colin Habberton

U poslijepodnevnom dijelu izobrazbe polaznici su, uz pomoć trenera, na tu društvenu mrežu koja služi za prikupljanje sredstava registrirali svoje organizacije i sebe kao individualne aktiviste. Kako to izgleda može se vidjeti ovdje i ovdje.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok