MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 20. 03. 2013.

Baranjke na izobrazbi u Zadru

'Oazina' projekt-koordinatorica Vesna Nedić u Zadru'Oazina' projekt-koordinatorica Vesna Nedić u ZadruU srijedu, 20. III. 2013. godine, Vesna Nedić iz Mirovne grupe Oaza i Ana Rebrina iz P.G.D.I.-ja otputovale su u Zadar da bi sudjelovale u izobrazbi za platformu ZaDobroBit / GivenGain, koja će se 21. i 22. III. održati u IMPACT-Europskom centru za međusektorsku suradnju u Zadru.

Izobrazbu će voditi stručnjaci iz međunarodne Zaklade "GivenGain", s kojom zagrebačka Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva ima sporazum o korištenju te platforme u Hrvatskoj. Nacionalna zaklada je i odobrila stipendije zainteresiranim organizacijama za pokrivanje troškova prijevoza i smještaja te troškova organizacije izobrazbe za jednog predstavnika ili predstavnicu. Izvještaj s izobrazbe slijedi nakon povratka kući.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok