MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 07. 03. 2019.

Druženje sa štićenicima "Baranjskog sunca"

Volonterka MargitaVolonterka MargitaU četvrtak, 7. III. 2019. godine, od 10 do 11 sati, u belomanastirskom Domu za starije i nemoćne osobe "Baranjsko sunce", a u sklopu "Oazinog" projekta "Dostojanstveno starenje III", održano je treće ovogodišnje druženje "Oazinih" zaposlenica Jelene Opačić-Matijević i Sandre Kušenić te "Oazinih" volontera sa štićenicima Doma. U akciji je učestvovalo pet volontera: Kristina Gubić, Margita Relić, Milka Kodila, Stela Stanojević i Saša Vučković.

Sandra, Saša, Kristina i - VioletaSandra, Saša, Kristina i - VioletaVolonterke Milka i StelaVolonterke Milka i StelaZa razliku od prošlog druženja, ovaj put situacija je bila puno bolja. Vrijeme gripe je prošlo pa su štićenici došli u dnevni boravak. Nisu – naravno – došli svi. Netko je još uvijek bolestan, netko je na kupanju, a Toni je nažalost umro. Violeta je spremna za druženje. Saša i Kristina su s njom igrali "čovječe, ne ljuti se", a došli su se i pozdraviti jer odlaze u sezonu raditi i neće ih biti duže vrijeme. Bilo je i šale. U Dom je, naime, na nekoliko dana stigao Lale, koji je veseljak i zabavljač. Međutim, čim se oporavi od operacije ide kući. Sve u svemu, bilo je to ugodno druženje, na kome su svi bili dobro raspoloženi.

Projekt financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Pročitano 171 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok