MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 30. 12. 2022.

Darovi štićenicima Doma za starije i nemoćne

Darovi su uručeni zaposlenici Doma Meliti Radić RedžepDarovi su uručeni zaposlenici Doma Meliti Radić Redžep(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Na kraju smo 2022. godine. U danima blagdana i darivanja kada želimo obradovati svoje najmilije.

Iz tog razloga su se i "Oazini" volonteri prisjetili svojih starijih sugrađana, štićenika Doma za starije i nemoćne osobe Beli Manastir, s kojima se više puta tijekom godine druže, te su im, kroz program "Dostojanstveno starenje", Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, u petak, 30.12.2022. godine, uručili kutiju darova.

Lijepo upakiranu kutiju punu keksa, grickalica i sokova volonteri, Marko, Saša, Ozren i Filip, zajedno s "Oazinim" zaposlenicama Sandrom, Draganom i Anom, uručili su, zbog nemogućnosti direktnog kontakta sa štićenicima, zaposlenici Doma Meliti Radić Redžep. Ona će ih, uz lijepe želje, proslijediti onima kojima su namijenjeni.

I tako smo došli do posljednje volonterske akcije u ovoj godini, zahvalili se našim vrijednim volonterima i rastali se uz dobre želje i skoro viđenje u novoj godini.

Prethodni i sljedeći članak: « Pomoć starijim osobama Dječja radionica »
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok