MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 06. 03. 2019.

Druženje sa štićenicima Staračkog doma

Dom za starije i nemoćne Beli ManastirDom za starije i nemoćne Beli Manastir(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U srijedu, 6. III. 2019. godine, od 16 do 17 sati, u Domu za starije i nemoćne osobe Beli Manastir, a u sklopu "Oazinog" projekta "Dostojanstveno starenje III", održano je još jedno druženje sa štićenicima toga Doma. Druženje je organizirala "Oazina" zaposlenica Jelena Opačić-Matijević, a u akciji je učestvovalo deset (10!) volontera: Anica Frič, Katica Stupar, Klara Trajković, Kristina Gubić, Mara Bodlović, Margita Relić, Milka Kodila, Saša Vučković, Snežana Kapular i Stela Stanojević.

Domska radna terapeutkinja Marija Horvat, zadužena za okupljanje domskih štićenika, kao i uvijek ljubazno je dočekala "Oazine" volontere, a štićenici su već bili za stolovima s pripremljenim društvenim igrama. Ovaj put bili su iznenađeni brojem "Oazinih" volontera pa se morao praviti novi razmještaj za stolovima. Sat druženja brzo je prošao, čak se malo i "zaglibilo" s tim, pa je domsko osoblje moralo opomenuti i jedne i druge da prekidaju igru jer treba postaviti – večeru. No, ništa za to, bit će još prilika.

Projekt financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok