MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 13. 02. 2019.

Druženje sa štićenicima Staračkog doma

Volonterka Dubravka SimendićVolonterka Dubravka SimendićU srijedu, 13. II. 2019. godine, od 16 do 17 sati, u Domu za starije i nemoćne osobe Beli Manastir, a u sklopu "Oazinog" projekta "Dostojanstveno starenje III", održano je još jedno druženje sa štićenicima toga Doma. Druženje su organizirale "Oazine" zaposlenice Jelena Opačić-Matijević i Stela Fabijan, a u akciji je učestvovalo četvero volontera: Dubravka Simendić, Kristina Gubić, Margita Relić i Saša Vučković.

Domska radna terapeutkinja Marija Horvat, zadužena za okupljanje domskih štićenika, dočekala je "Oazine" volontere, a štićenici su već bili za stolovima s pripremljenim društvenim igrama. Kako na takva druženja uglavnom idu isti volonteri, svatko od njih već ima svoje mjesto, svoju ekipu i svoj stol. Uz smijeh i šalu sat vremena u igri brzo je prošao. Štićenicima je najavljen i ples za sljedeći petak (15. II.), a oni rekoše da to jedva čekaju.

Volonterka Margita RelićVolonterka Margita RelićVolonter Saša VučkovićVolonter Saša VučkovićVolonterka Kristina GubićVolonterka Kristina GubićZaposlenica Jelena Opačić-MatijevićZaposlenica Jelena Opačić-MatijevićProjekt financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Pročitano 349 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok