MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 26. 09. 2018.

Druženje sa štićenicima Staračkog doma

Aktivistica Stela Fabijan sa domskim štićenicimaAktivistica Stela Fabijan sa domskim štićenicimaU srijedu, 26. IX. 2018. godine, od 16 do 17 sati, u Domu za starije i nemoćne osobe Beli Manastir, a u sklopu "Oazinog" projekta "Dostojanstveno starenje III", održano je još jedno druženje sa štićenicima toga Doma. U akciji su učestvovale "Oazine" aktivistice Stela Fabijan i Jelena Opačić-Matijević te volonterke: Kristina Gubić i Stela Stanojević.

Volonterka Stela Stanojević i aktivistica Jelena Opačić-MatijevićVolonterka Stela Stanojević i aktivistica Jelena Opačić-MatijevićVolonterka Kristina GubićVolonterka Kristina GubićDomski dnevni boravak - prostor za druženje i zabavuDomski dnevni boravak - prostor za druženje i zabavuOdmah na početku druženja domska radna terapeutkinja Marija Horvat ispričala se "Oazinoj" ekipi što je u domskom dnevnom boravku bilo manje štićenika nego na prethodnim druženjima. "Oazinoj" ekipi to, naravno, nije bio problem, pogotovo stoga što je i "Oazinih" volontera ovaj put bilo manje nego inače. To, međutim, nije bio razlog da druženje i zabava ne proteknu u ugodnoj i veseloj atmosferi. Vrijeme je brzo prošlo u razgovorima, kartanju i igranju igre "čovječe, ne ljuti se".

Projekt financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Pročitano 331 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok